وب‌سایت شخصی حسین فلاح‌زاده

بایگانی

۴ مطلب در آذر ۱۳۹۳ ثبت شده است

روزی سه وعده جای غذا غبطه میخورم ...

هرشب به حال اهل بکا غبطه میخورم ...

 

من از دعای مادر خود سینه زن شدم ...

بر مادرم به وقت دعا غبطه میخورم ...

 

فرق است میان غبطه و بخل و حسد عزیز ...

پلکم همیشه تر شده تا غبطه میخورم ...

 

با روضه خوان مجلستان گریه میکنم ...

بر ذاکران و سوز صدا غبطه میخورم ...

 

ای پیر غلامهای حسینیه های عشق ...

هر دم به موی و روی شما غبطه میخورم ...

 

بر چایی ریز روضه تان وقت ریختن ...

بر استکان به قصد شفا غبطه میخورم ...

 

با یاد چای تلخ نجف چای روضه را ...

من با نبات و قند نه، با غبطه میخورم ...

 

آنها فدا شدند که ما زندگی کنیم ...

من بر رشادت شهدا، غبطه میخورم ...


شهید هادی ثنایی مقدم

شهید هادی ثنایی مقدم

 

حتی به درد کشته شدن هم نمیخورم ...

بر گوسفند نذر عزا، غبطه میخورم ...

 

من روز و شب به کرببلا فکر میکنم ...

یعنی همیشه و همه جا، غبطه میخورم ...

 

حال مجاورین حرم هم حکایتی است ...

هر شب کنار فاصله ها، غبطه میخورم ...

 

دیدم پیاده های حرم پا برهنه اند ...

بر زخم ها و تاول پا، غبطه میخورم ...

 

دارد تمام میشود این ماه اشک و خون ...

هر دم به ماه خون خدا، غبطه میخورم ...

 

این اربعین اگر نروم تا به کربلا ...

بر زائران کرببلا غبطه میخورم ...


منبع: http://shia-patogh.blogfa.com


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۱ آذر ۹۳ ، ۲۲:۲۷
حسین فلاح‌زاده

اصول مهندسی برق دانشگاه صنعتی شریف (فارسی)

دریافت (6.17 مگابایت)

 

 

اصول و کاربردهای مهندسی برق (انگلیسی)

دریافت (8.28 مگابایت)


۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۰ آذر ۹۳ ، ۲۰:۳۴
حسین فلاح‌زاده

بازخوانی روایت واقعه 16 آذر سال 1332، تنها مرور تاریخ نیست؛ واگویه کردن داستانی حماسی نیست؛ بازخوانی درسی است که تا آن سوی تاریخ آموزنده خواهد بود؛ درسی که به ما می آموزد چگونه در برابر آنان که استقلالمان را هدف گرفته اند، سر خم نکنیم. شهید دکتر مصطفی چمران، یکی از شاهدان عینی واقعه 16 آذر است. او در یادداشتی که 9 سال بعد از این واقعه به رشته تحریر درآمده، با قلم رسا و شیوای خود، حوادث آن روز را شرح داده است. بی گمان، حافظه قوی و نگاه نکته سنج شهید چمران، بهتر از هر منبعی می تواند روایتگر آن حماسه ماندگار باشد.


 شهید دکتر مصطفی چمران

شهید دکتر مصطفی چمران (نفر وسط) در دوران دانشجویی


آن روز فراموش نشدنی

از آن روز، یعنی 16 آذر سال 1332، 9 سال می گذرد، ولی وقایع آن روز چنان در نظرم مجسم است که گویی همه را به چشم می بینم؛ صدای رگبار مسلسل در گوشم طنین می  اندازد، سکوت موحش بعد از رگبار بدنم را می لرزاند، «آهِ» بلند و ناله جانگدازِ مجروحان را، در میان این سکوت دردناک، می شنوم. دانشکده فنیِ خون آلود را، در آن روز و روزهای بعد، به رأی العین می بینم. آن روز، ساکت ترینِ روزها بود. چون شواهد و آثار، احتمال وقوع حادثه ای را نشان می داد، دانشجویان بی اندازه آرام و هوشیار بودند که به هیچ  وجه بهانه ای به دست کودتاچیان ندهند. پس چرا و چگونه دانشگاه گلوله باران شد؟ چطور سه نفر از بهترین دوستان ما، بزرگ نیا، قندچی و رضوی به شهادت رسیدند؟

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ آذر ۹۳ ، ۱۹:۴۳
حسین فلاح‌زاده

یکی از عوامل موفقیت در زندگی و همچنین در مطالعه به عنوان یکی از جنبه های زندگی، داشتن یک برنامه منسجم و مهمتر از آن عمل کردن براساس آن است. اما چگونگی تنظیم یک برنامه منسجم کار آسانی نیست. گاهی افراد براساس آرزوها و آرمان های خود برای آینده برنامه ریزی می کنند در صورتی که به واقعیت ها و داشته های خود نمی اندیشند. مثلا فردی که تاکنون ماهانه کمتر از یک ساعت مطالعه داشته و ناگهان تصمیم می گیرد که روزانه سه ساعت مطالعه کند. این فرد اگر یک روز هم به این تصمیم خود جامه عمل بپوشاند می توان گفت این تصمیم او نهایتا دو یا سه روز دیگر بیشتر دوام نخواهد آورد چرا که او به واقعیت های پیشین خود در برنامه ریزی توجهی نداشته است. این فرد زمانی موفق به اجرای برنامه ریزی خود خواهد شد که برنامه ریزی خود را براساس شناخت قبلی از خود استوار کرده و با شیب مناسبی زمان مطالعه خود را افزایش دهد. به همین منظور پیشنهاد می شود که فرد برای شناخت از خود، ساعاتی را که صرف کار خاصی مثل مطالعه، مشاهده تلویزیون، خواب و ... می کند یادداشت کرده و در انتهای هر هفته و هر ماه وضعیت خود را نسبت به هفته ها و ماه های قبل مقایسه کرده و سعی کند که در روزها و هفته های آتی نواقص برنامه ریزی خود در گذشته را جبران کند. به طور مثال اگر دانشجویی در یک ترم پنج درس انتخاب کرده است می تواند هر روز زمانی را که صرف مطالعه آن درس می کند یادداشت نماید و کم کم تا انتهای ترم زمان مطالعه دروسی را که فکر می کند ضعف بیشتری دارد افزایش دهد. بزرگترین مزیت این کار رقابت فرد با خود است که او را روز به روز منظم تر و مصمم تر خواهد کرد. در ادامه فایلی برای شما قرار داده شده است که ایده آن برگرفته از دفتر برنامه ریزی قلم چی است که در هر صفحه از آن، فرد می تواند لیست کارهای خود را در ستون سمت راست وارد کرده و میزان زمان صرف شده به آن کار را در هر روز در ستون مربوط به آن روز یادداشت کند. ستون انتهایی نشان دهنده مجموع زمان هایی است که در آن هفته، فرد صرف آن کار کرده و سطر انتهایی این جدول نیز نشان دهنده مجموع زمان های صرف شده در هر روز برای کارهای مختلف است. با توجه به قابلیت روزافزون گوشی های همراه، تبلت ها، لپتاپ ها و رایانه های شخصی، دیگر نیازی به تهیه نسخه چاپی چنین دفتری نبوده و می توان با استفاده از فایل زیر زمان های صرف شده در هر کاری را براساس ساعت یا دقیقه یادداشت نمود. برای اضافه کردن هفته های بیشتر در این فایل  می توان یکی از هفته های موجود را کپی کرد. مزیت استفاده از این فایل این است که مجموع ساعات صرف شده برای هر فعالیت-درس و یا در هر روز به طور اتوماتیک در ستون و سطر آخر محاسبه می شود و تنها کافی است ساعت صرف شده برای هر فعالیت در همان روز وارد جدول شود. همچنین امکان اضافه کردن فعالیت های بیشتر در اولین ستون وجود دارد. از خوانندگان محترم تقاضا می شود پیشنهادات خود را برای تکمیل و رفع ایرادات این فایل ارسال نمایند.

دریافت
عنوان: دفتر برنامه ریزی
حجم: 15.9 کیلوبایت

۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ آذر ۹۳ ، ۲۳:۱۶
حسین فلاح‌زاده